Hdp Pkk : Demirtas Condemns Killing Of Teacher By Pkk - İktidarın tüm baskısına rağmen pkk'yı kınamayıp ilişkisini kestiğini ilan etmezse hdp'ye oy veren farklı.

Hdp Pkk : Demirtas Condemns Killing Of Teacher By Pkk - İktidarın tüm baskısına rağmen pkk'yı kınamayıp ilişkisini kestiğini ilan etmezse hdp'ye oy veren farklı.. Şimdi bu partiye oy verdiğim zaman pkkyı desteklemiş olacağım mantıken. Bakan soylu, pkk'nın ve hdp'nin huzuru bozma anlayışını tasfiye edeceğiz. Eğer üstlerine gidilmese, sürekli hdp pkk goy goyu yapılmasa pkk zayıflar. The peoples' democratic party (turkish: Последние твиты от hdp/pkk gerçekleri (@hdp_pkk_gercegi).

Vatan partisi genel başkanı doğu perinçek, chp ile hdp yani pkk seçime giriyorlar. Cumhurbaşkanı adayları da meral akşener. Parti tüzüğüne göre resmî kısaltması hdp şeklindedir. Her fırsatta pkk'nın sözcülüğünü meclis'te yapan hdp'de genel başkan mithat sancar, tv5'te bu ithamların yalan bunun sebebi olarak hdp ile pkk arasında bir mesafenin olmadığını iddia ediyorlar. Baraj tartışmaları alevlendikçe hdp/pkk üyeleri şiddete sarıldı.

Hdp Chef Zur Situation Seiner Partei Wir Sind Kein Anhangsel Der Pkk Taz De
Hdp Chef Zur Situation Seiner Partei Wir Sind Kein Anhangsel Der Pkk Taz De from taz.de
Hdp'nin parti logosunda pkk yazısı gizliymiş. Bunu zaten başlarındaki kişileri açık açık. Ama verdiğim oy pkknın tamamına gitmeyecek. Onların vekiline milletvekili demek millete de, milletvekillerine de hakarettir. Vatan partisi genel başkanı doğu perinçek, chp ile hdp yani pkk seçime giriyorlar. Hdp pkk hainlerin partisidir onlara oy verenlerde bu haşnleri desteklemiş oluyor !!! Terör örgütü pkk'nın siyasal uzantısı hdp'nin logosunda subliminal mesaj mı var? Hdp (pkk'nın siyasi kolu) 7 haziran şeçimleri öncesi söylediği ve verdiği hiç bir sözü tutmadı işte kanıtı.

Hdp(pkk) chp kazanırsa ankara ve i̇stanbul'u biz yöneteceğiz hdp eş başkanı sezai.

Terör örgütü pkk'nın siyasal uzantısı hdp'nin logosunda subliminal mesaj mı var? Hdp pkk hainlerin partisidir onlara oy verenlerde bu haşnleri desteklemiş oluyor !!! Mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin aylar öncesinden gündeme getirerek çağrıda bulunduğu, halkların demokratik partisi'nin (hdp). Erdoğan, hdp ile pkk ilişkisini değerlendirirken, hdp eşittir pkk, eşittir ypg, eşittir pyd. Bütün yönetim kadroları ve sözde milletvekillerini pkk belirlemiştir. Hdp siyasi parti değildir, pkk'nın koludur. Yakalanan veya teslim olan pkk'lılar, gençleri iş bulma ya da internette tanıştığı kızla buluşma gibi vaatlerle kandıran hdp'nin, terör örgütüne eleman bulma ofisi. Çünkü düşmanla ittifakın bir tek başarı şansı vardır: Terör örgütü pkk ve onun uzantısı hdp'ya dair gerçekler. Hdp 'nin pkk'nin siyasi şubesi olarak kurulduğunu ileri süren destici, hdp hiçbir zaman bir siyasi parti olmamıştır. Hdp, devlet ağzıyla pkk'yı kınayıp ilişkisini kesse tabanda ayrışma olacak ve oy kaybedecek. Hdp'li yetkililer yaptıkları her açıklamada partilerinin pkk'yla bir bağı olmadığını öne sürmekte. Çocuklarımız buraya gelmeden kesinlikle bir yere gitmeyiz.

Hdp'nin barajı aşmasına bel bağlayan muhalefet partileri ve chp medyası ise hdp/pkk şiddetini adeta onaylayan bir tavır sergiledi. 7 haziran seçimlerinde barajı aşmak için, uzantısı olduğu pkk çizgisinden ciddi tavizler veren hdp ile ilgili bir. Vatan partisi genel başkanı doğu perinçek, chp ile hdp yani pkk seçime giriyorlar. Çocuklarımız buraya gelmeden kesinlikle bir yere gitmeyiz. Yillardir gereksiz bir ayrıştırma çabası var.

Another Peace Process Between Pkk And Ankara Rudaw Net
Another Peace Process Between Pkk And Ankara Rudaw Net from www.rudaw.net
Eğer üstlerine gidilmese, sürekli hdp pkk goy goyu yapılmasa pkk zayıflar. Baraj tartışmaları alevlendikçe hdp/pkk üyeleri şiddete sarıldı. Türkiye bir yandan pkk ile savaşıyor, bir yandan fetö ile savaşıyor dedi. Hdp'nin orjinal parti logosu bu. Halkların demokratik partisi (hdp), 15 ekim 2012 tarihinde kurulan türk siyasi partisidir. The peoples' democratic party (turkish: Mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin aylar öncesinden gündeme getirerek çağrıda bulunduğu, halkların demokratik partisi'nin (hdp). Pkk, hdp' nin silahlı kanadı, hdp, pkk' nın siyasi kanadı.

Hdp (pkk'nın siyasi kolu) 7 haziran şeçimleri öncesi söylediği ve verdiği hiç bir sözü tutmadı işte kanıtı.

Pkk, ypg demektir. evlatlarının hdp aracılığıyla dağa kaçırıldığını belirten 49 ailenin diyarbakır hdp i̇l başkanlığı pkk, ypg demektir. Baraj tartışmaları alevlendikçe hdp/pkk üyeleri şiddete sarıldı. Türkiye bir yandan pkk ile savaşıyor, bir yandan fetö ile savaşıyor dedi. Bunu zaten başlarındaki kişileri açık açık. Hdp 'nin pkk'nin siyasi şubesi olarak kurulduğunu ileri süren destici, hdp hiçbir zaman bir siyasi parti olmamıştır. Последние твиты от hdp/pkk gerçekleri (@hdp_pkk_gercegi). Bakan soylu, pkk'nın ve hdp'nin huzuru bozma anlayışını tasfiye edeceğiz. The peoples' democratic party (turkish: Hdp siyasi parti değildir, pkk'nın koludur. Hdp'nin barajı aşmasına bel bağlayan muhalefet partileri ve chp medyası ise hdp/pkk şiddetini adeta onaylayan bir tavır sergiledi. Hdp(pkk) chp kazanırsa ankara ve i̇stanbul'u biz yöneteceğiz hdp eş başkanı sezai. Onların vekiline milletvekili demek millete de, milletvekillerine de hakarettir. Pkk terörü öylesine uzun bir tarihi döneme yayıldı ki ve bu süre zarfında öylesine başarısız oldu ki, bir yerlerde ayrılıkçı ve siyasi bir hedefi varsa.

Mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin aylar öncesinden gündeme getirerek çağrıda bulunduğu, halkların demokratik partisi'nin (hdp). Simgesi gövde bölümü iki adet elden oluşan ağaç tasviridir. Cumhurbaşkanı adayları da meral akşener. Her fırsatta pkk'nın sözcülüğünü meclis'te yapan hdp'de genel başkan mithat sancar, tv5'te bu ithamların yalan bunun sebebi olarak hdp ile pkk arasında bir mesafenin olmadığını iddia ediyorlar. Eğer üstlerine gidilmese, sürekli hdp pkk goy goyu yapılmasa pkk zayıflar.

Takvim Den Kacmadi Hdp Yi Logosundan Yakaladi
Takvim Den Kacmadi Hdp Yi Logosundan Yakaladi from media-cdn.t24.com.tr
The peoples' democratic party (turkish: Bakan soylu, pkk'nın ve hdp'nin huzuru bozma anlayışını tasfiye edeceğiz. Hdp 'nin pkk'nin siyasi şubesi olarak kurulduğunu ileri süren destici, hdp hiçbir zaman bir siyasi parti olmamıştır. Hdp'nin barajı aşmasına bel bağlayan muhalefet partileri ve chp medyası ise hdp/pkk şiddetini adeta onaylayan bir tavır sergiledi. Ama verdiğim oy pkknın tamamına gitmeyecek. Çünkü düşmanla ittifakın bir tek başarı şansı vardır: Erdoğan, hdp ile pkk ilişkisini değerlendirirken, hdp eşittir pkk, eşittir ypg, eşittir pyd. Hdp'nin orjinal parti logosu bu.

Hdp içinde pkk yok diyemem.

Her fırsatta pkk'nın sözcülüğünü meclis'te yapan hdp'de genel başkan mithat sancar, tv5'te bu ithamların yalan bunun sebebi olarak hdp ile pkk arasında bir mesafenin olmadığını iddia ediyorlar. Terör örgütü pkk'nın siyasal uzantısı hdp'nin logosunda subliminal mesaj mı var? Onların vekiline milletvekili demek millete de, milletvekillerine de hakarettir. Mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin aylar öncesinden gündeme getirerek çağrıda bulunduğu, halkların demokratik partisi'nin (hdp). Şimdi bu partiye oy verdiğim zaman pkkyı desteklemiş olacağım mantıken. Pkk terörü öylesine uzun bir tarihi döneme yayıldı ki ve bu süre zarfında öylesine başarısız oldu ki, bir yerlerde ayrılıkçı ve siyasi bir hedefi varsa. Eğer üstlerine gidilmese, sürekli hdp pkk goy goyu yapılmasa pkk zayıflar. Vatan partisi genel başkanı doğu perinçek, chp ile hdp yani pkk seçime giriyorlar. Hdp'nin orjinal parti logosu bu. Yillardir gereksiz bir ayrıştırma çabası var. Bütün yönetim kadroları ve sözde milletvekillerini pkk belirlemiştir. Yakalanan veya teslim olan pkk'lılar, gençleri iş bulma ya da internette tanıştığı kızla buluşma gibi vaatlerle kandıran hdp'nin, terör örgütüne eleman bulma ofisi. Последние твиты от hdp/pkk gerçekleri (@hdp_pkk_gercegi).

Последние твиты от hdp/pkk gerçekleri (@hdp_pkk_gercegi) hdp. Pkk ile hdp aynı siyasi kaygı/hedeflerden yola çıkmış olsalar da, mücadele yöntemleri ve özellikle de yöneldikleri yollar farklı.
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post